OM OSS 

NTs Mark & Fastighetsservice AB är en av Varbergs mest kompletta servicepartner inom fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, markanläggning och stängsel.

Kunnig och serviceinriktad personal med erfarenhet både inom bygg, trädgård, anläggningssektorn och stängsel utför de flesta arbeten på området. Vår personal utbildas fortlöpande inom fallskydd, heta arbeten, yrkesförarutbildningar, arbete på väg och andra arbetsmiljöutbildningar. Samtlig personal innehar ID06- behörighet. Vi är medlemmar i ME (Maskinentreprenörerna) och följer deras avtal.

Vi sysselsätter idag 25 heltidsanställda och vill inom företaget ge dig som kund ett professionellt utfört uppdrag där du kan känna dig nöjd och trygg. God service, miljöriktig och hög kvalitet på de arbeten vi utför är viktigt för oss oavsett omfattning.

Historia

NTs startades 2004 av Nils Thalin med inrikting på fastighetsskötsel, under åren som gått har uppdragen ökat och breddats till det vi är idag.

Vår vision

Vår vision är att fortsätta vara ett fullserviceföretag inom alla våra områden. Du som kund ska känna ett förtroende och en trygghet för våra utförda uppdrag.

 

NTs ska förknippas med Närhet - Trygghet - Service